Browsing: Вести

Вести
Астрономка која не доби Нобелова награда поради контроверзни причини е добитничка на награда за физика вредна 3 милиони долари за огромен пронајдок

Астрономка која озлогласено не ја доби Нобелова награда за нејзиниот револуционерен пронајдок во астрофизиката беше прогласена како добитничка на наградата…

1 4 5 6 7 8 112