Browsing: Вести

Вести
Најнови слики од Ултима Тули

Како што Нови Хоризонти испраќа нови фотографии од објектот 2014 MU69 од Кајперовиот појас (Ултима Тули), така и мистериите продолжуваат.…

1 5 6 7 8 9 111