Browsing: Вести

Вести
0
Првата слика од црна дупка

Црните дупки се толку неверојатни, што првиот пат кога било теоретски претпоставено нивното постоење, не се верувало дека навистина постојат.…

Вести
0
Либрации на Месечината

Месечевата револуција трае колку и Месечевата ротација (односно, еден круг на Месечината околу Земјата е заобиколувањето околу својата оска), а…

1 2 3 91