Контакт

Контакт информации

ул. „Доситеј Обрадовиќ“ 14-1/2
1000 Скопје
Р. Македонија

e-mail:
kontakt@astronomija.mk

контакт телефони:
070/498345 (Мартин Стојановски)
076/439027 (Радан Митровиќ)

состаноци:
секој понеделник од 20:00 часот во просториите на Електротехничкиот Факултет во Скопје (предавална 122)