Browsing: астрофотографија

Блог av 01

Како што може да се забележи и од насловот каде стои астровикенд,  а не астрокамп,…

Блог

Друштвото секоја година организира астрономски камп, вообичаено во Aвгуст, во период на млада Месечина. По…

1 2 3