Browsing: астрофотографија

Блог Транзит од друг агол

На 22-ри мај годинава заедно со Мартин Стојановски и со Александар Алексов имавме многу убави…

Блог

На 10.08.2014 излеговме да ја сликаме Месечината во најблиската точка (перигеј) во однос на Земјата,…