Browsing: Вести

Вести
12375

За настанокот на Месечината Многу, многу, многу одамна во “пеколните” години на Сончевиот систем, кога владеел хаосот, Земјата е осамена…

Вести
Воведен курс по астрономија 2023

Со почеток од 14 март 2023 година, Скопско Астрономско Друштво го организира редовниот Воведен курс по астрономија. Придружете ни се, затоа што…

1 2 3 4 5 148