Browsing: Вести

Вести
Вселенскиот Телескоп Џејмс Веб на НАСА ја фотографираше најдлабоката инфрацрвена слика од универзумот до сега

Вселенскиот Телескоп Џејмс Веб на НАСА ја фотографираше најдлабоката и најквалитетната инфрацрвена слика од далечниот универзумот до сега. На првата…

1 6 7 8 9 10 149