Browsing: Блог

Блог
Воведен курс по астрономија 2022

Со почеток од 29 март 2022 година, Скопско Астрономско Друштво го организира редовниот Воведен курс по астрономија. Придружете ни се, затоа што учењето…

Астроучилница
Хало од 22°

Пред две недели на небото можевме да видиме светол круг околу Месечина и Сонцето. Тоа е атмосферски феномен зад кој…

1 2 3 4 10