Browsing: Блог

Блог
Астровикенд 2019

Како што може да се забележи и од насловот каде стои астровикенд,  а не астрокамп, од оваа година овој годишен…

Блог
Астрокамп во Грција 2019

Астрокамповите во Грција се организираат на еден многу интересен начин. Нашето друштво за прв пат беше ланската 2018та година и…

Блог
Летенка 2019

Овогодишната астрокамп Летенка, немаше баш добар избор на датум за самото одржување. Имено, поради обврските на организаторите како и поради…

1 2 3 4 5 6 11