Browsing: САД

Блог
0

Скопското астрономско друштво (САД) организира изложба на астрофотографија насловена „Небото над Македонија“. Изложбата ќе биде…

Блог
0

Иако од почеток не навестуваше, сепак овогодишениот астрокамп стана најмасовниот којшто го има организирано Скопското…

Блог
0

Соларографите работат на принцип на таканаречена камера опскура или пинхол камера. Се работи за темна…