Отворање на изложбата „Небото над Македонија“

0

Во понеделникот ја отворивме изложбата на астрофотографии „Небото над Македонија“ во МКЦ. Оваа изложба е трета во организација на друштвото и на наше огромно задоволство, имаше рекорден број на посетители.

Им благодариме на сите оние кои што помогнаа оваа изложба да стане реалност, а особено на Министерството за култура и МКЦ.

Во прилог се дадени слики од отворањето, а повеќе можете да погледнете на нашиот фејсбук албум.

Изложбата ќе биде поставена до 27 септември 2014 г. во МКЦ, а влезот е бесплатен.

Отворање на изложбата „Небото над Македонија“

img_7851

img_7858

img_7870 img_7873 img_7876

Сподели.