Browsing: САД

Блог Астрокамп Отешево 2015
0

Со почетокот на месец август, Скопското Астрономско Друштво секоја година интензивно се подготвува за годишниот…

Блог
0

Веќе одамна планирав да отидам некаде на тромеѓето помеѓу Македонија, Србија и Бугарија. На едно…

Блог среќни празници
0

Скопско астрономско друштво ви посакува среќни празници и многу убави мигови во наредната 2015 година!…

1 2