Browsing: Вести

Вести
Откриен е нов тип на егзопланети

До сега, планетите беа класифицирани во две категории и тоа: карпести планети и гасовити џинови. Сепак, истражувачите од Харвард-Смитсоновиот центар…

1 110 111 112 113 114 123