Browsing: Вести

Вести
Дали сме подготвени за контакт?

Многу честа критика, која е насочена кон науката, се брзите одлуки за експериментирање, без претходно осознавање и размислување за потенцијалните…

Вести
Галактички сериски убица

Новата фотографија направена од телескопот на Европската јужна опсерваторија која се наоѓа во Чиле, прикажува две различни галаксии: НГЦ 1316…

1 112 113 114 115 116 119