Browsing: Блог

Блог
Терен Рудине 28.06.2014

По речиси три месеци неодење на терен споивме успешно два викенда со одење на терен, што резултираше со две вечери…

Блог
Конечно пак на терен

По три месечен пост предизвикан во главно од лошо време, конечно ни се разведри и успеавме да истераме една прекрасна…

Блог
Фотографии од терен: Марс

Maрс – прва наша добра фотографија од Црвената планета. На која може да се забележат доста од препознатливите детали како…

1 5 6 7