Browsing: Вести

Вести
0
Што е навистина ХААРП?

Еден од најпопуларните истражувачки проекти во моментите од критичните последици на климатските случувања е проектот под името ХААРП (High Frequency…

Вести
0
Месечината во боја?

Месечината не е некое небесно тело кое асоцира на бои. Дури и некои многу разнобојни планети како што се Марс…

1 84 85 86 87 88 92