Browsing: Вести

Вести
0
Жариште на силни космички зраци

Опсерваторијата во Универзитетот во Јута пронајде „жариште“ под соѕвездието Голема Мечка кое оддава непропорционален број на највисокоенергетските космички зраци. Откривањето нè…

1 86 87 88 89 90 100