Browsing: комета

Блог

Некаде во средината на јануари кометата C 2014 Q2 Lovejoy беше најблиску до Земјата и…

Блог

Веќе одамна планирав да отидам некаде на тромеѓето помеѓу Македонија, Србија и Бугарија. На едно…