Browsing: активности

Блог

Друштвото секоја година организира астрономски камп, вообичаено во Aвгуст, во период на млада Месечина. По…

Блог Астрокамп Отешево 2015

Со почетокот на месец август, Скопското Астрономско Друштво секоја година интензивно се подготвува за годишниот…