Browsing: Вести

Вести
Што е навистина ХААРП?

Еден од најпопуларните истражувачки проекти во моментите од критичните последици на климатските случувања е проектот под името ХААРП (High Frequency…

Вести
Месечината во боја?

Месечината не е некое небесно тело кое асоцира на бои. Дури и некои многу разнобојни планети како што се Марс…

1 103 104 105 106 107 111