Browsing: астрокамп

Блог
0

Друштвото секоја година организира астрономски камп, вообичаено во Aвгуст, во период на млада Месечина. По…

Блог Астрокамп Отешево 2015
0

Со почетокот на месец август, Скопското Астрономско Друштво секоја година интензивно се подготвува за годишниот…

Блог
0

Иако од почеток не навестуваше, сепак овогодишениот астрокамп стана најмасовниот којшто го има организирано Скопското…