Целосно затемнување на Сонцето во САД

0

Денес од 18:05 часот ќе започне „Големото американско затемнување на Сонцето 2017“. Овој настан ќе може да го следите на следниов пренос:

Или можете да ја посетите официјалната страна на НАСА: НАСА

Мапа на затемнувањето:

Целосно затемнување на Сонцето во САД

Сподели.