Browsing: терен

Блог

Друштвото секоја година организира астрономски камп, вообичаено во Aвгуст, во период на млада Месечина. По…

Блог

Некаде во средината на јануари кометата C 2014 Q2 Lovejoy беше најблиску до Земјата и…

Блог

Веќе одамна планирав да отидам некаде на тромеѓето помеѓу Македонија, Србија и Бугарија. На едно…

1 2