Browsing: Плејади

Блог
0

На фотографијата погоре е прикажано ѕвезденото јато и рефлексиона маглина Плејади (М45) во соѕвездието Бик.…

Ѕвезди
0

Кога би можеле да патувате низ најдалечните пространства во Универзумот, најверојатно би ја загубиле трагата…