Browsing: пинхол камера

Блог sgf 2

Пинхол фотографија е фотографија без леќи. Малечка дупка ја заменува леќата и светлината поминува низ…

Блог

Соларографите работат на принцип на таканаречена камера опскура или пинхол камера. Се работи за темна…