Browsing: Јупитер

Вести
0

Европа е заоблена коцка мраз што е делумно стопена. Всушност ако пробаме да ја протресеме…

Планети
0

Јупитер е петтата планета од Сонцето и убедливо најголемата. Тој е повеќе од двојно помасивен…