Browsing: Вести

Вести
Жариште на силни космички зраци

Опсерваторијата во Универзитетот во Јута пронајде „жариште“ под соѕвездието Голема Мечка кое оддава непропорционален број на највисокоенергетските космички зраци. Откривањето нè…

1 107 108 109 110 111 121