Browsing: САД

Блог plakat_web
0

Скопското астрономско друштво (САД) организира изложба на астрофотографија насловена „Небото над Македонија“. Изложбата ќе биде…

Блог Групна (не)нормална
0

Иако од почеток не навестуваше, сепак овогодишениот астрокамп стана најмасовниот којшто го има организирано Скопското…

Блог Успешен обид
0

Соларографите работат на принцип на таканаречена камера опскура или пинхол камера. Се работи за темна…