Browsing: фотографија

Блог Авторски права: Мартин Стојановски; oбработка: Astro Makquenovi
0

На фотографијата погоре е прикажано ѕвезденото јато и рефлексиона маглина Плејади (М45) во соѕвездието Бик.…

Блог Авторски права: Горан Петров
0

На 10.08.2014 излеговме да ја сликаме Месечината во најблиската точка (перигеј) во однос на Земјата,…