Browsing: Вести

Вести
0
Курс по астрономија за деца

Скопското астрономско друштво веќе дваесетина пати има организирано курсеви за возрасни, каде долна граница за посетителите беше 12 години. Веќе…

Вести
0
Како да видите црна дупка?

Црните дупки се едни од најекстремните феномени во природата. Тие претставуваат крајна граница на закривувањето на време-просторот. Поради ова, не…

1 2 3 4 5 82